Adventure Lights Guardian Pet Beacon Lampje, Groen

Adventure Lights Guardian Pet Beacon Lampje, Groen
€ 19,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

  • 12760-gr
Wat is er mooier dan samen met de hond de wereld te verkennen? Lekker gaan wandelen, fietsen,...meer
Productomschrijving "Adventure Lights Guardian Pet Beacon Lampje, Groen"

Wat is er mooier dan samen met de hond de wereld te verkennen? Lekker gaan wandelen, fietsen, hardlopen of sporten. Als je hond een kleine avonturier is dan kun je de Adventure Lights Guardian Pet Beacon die de veiligheid in alle situaties waarborgen goed gebruiken! 

Als het donker is of als het weer slecht is dan kan het kleine maar krachtige lampje zeer behulpzaam zijn. Ook praktisch voor honden die de neiging hebben om weg te lopen of het water in te gaan. Met de Adventure Lights kun je je hond niet uit het oog verliezen.

Het sterke licht kan op een afstand van 5 km worden gezien wat ervoor zorgt dat je hond beter zichtbaar is voor automobilisten en andere weggebruikers. 

De lampen kunnen worden ingesteld in vijf verschillende waarschuwingskleuren. Je kunt de lichten laten knipperen (batterij besparend knipperlicht) maar er ook voor kiezen om ze constant te laten schijnen. 

De Adventure Lights zijn stevig, lichtgewicht, duurzaam en waterbestendig tot 300 meter. Het energieverbruik is ook indrukwekkend, de levensduur van de batterij in de knippermodus is rond de 250 uur! Als de batterij op is dan kun je voor scherpe prijzen nieuwe bestellen. 

De geweldige stabiliteit van de Adventure Lights is voor je hond en voor alle outdoor-avonturen de ideale aanvulling. Ook het fietsen met je hond wordt daardoor meteen een stuk veiliger.

Batterij op? Bij ons krijg je nieuwe batterijen voor scherpe prijzen!

Klik hier om een extra batterij (Micro Lights) te bestellen.

Verdere links naar "Adventure Lights Guardian Pet Beacon Lampje, Groen"
Laatst bekeken