Adventure Lights Guardian TAG-IT Lampje, Geel

Deze artikel is niet op voorraad!
€ 20,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 3 Werkdagen

  • 12759-ge
Wat is er mooier dan samen met de hond de wereld te verkennen? Lekker gaan fietsen, wandelen,...meer
Productomschrijving "Adventure Lights Guardian TAG-IT Lampje, Geel"

Wat is er mooier dan samen met de hond de wereld te verkennen? Lekker gaan fietsen, wandelen, hardlopen of sporten. Als je hond een kleine avonturier is, dan kun je de Adventure Lights Guardian TAG-IT hondenlampjes die de veiligheid in alle situaties waarborgen goed gebruiken! 

Als het donker is of als het weer slecht is dan kan het kleine maar krachtige lampje zeer behulpzaam zijn. Ook praktisch voor honden die de neiging hebben om weg te lopen of het water in te gaan. Met de Adventure Lights kun je je hond niet uit het oog verliezen.

Het sterke licht kan op een afstand van 5 km worden gezien wat ervoor zorgt dat je hond beter zichtbaar is voor automobilisten en andere weggebruikers. 

De lampen kunnen worden ingesteld in vijf verschillende waarschuwingskleuren: wit, geel, rood, blauw en groen! Je kunt de lichten laten knipperen (batterij besparend knipperlicht) maar er ook voor kiezen om ze constant te laten schijnen. 

De Adventure Lights zijn stevig, lichtgewicht, duurzaam en waterbestendig tot 300 meter. Het energieverbruik is ook indrukwekkend, de levensduur van de batterij in de knippermodus is rond de 250 uur!  

De geweldige stabiliteit van de Adventure Lights is de ideale begeleider tijdens alle outdoor-avonturen.

Batterij op? Bij ons krijg je nieuwe batterijen voor scherpe prijzen!

Klik hier om een extra set batterijen of losse batterijen erbij te bestellen! De Extra batterij kan ook voor de Adventure Lights Trident worden gebruikt. 

Verdere links naar "Adventure Lights Guardian TAG-IT Lampje, Geel"
Laatst bekeken