Over ons

Leverancierspagina-640-x-283wAVf70c0BpJtu

Uw Betrouwbare Partner in Hoogwaardige Dierbenodigdheden voor de Benelux Markt

 

Quinmo is een importeur en distributeur van dierbenodigdheden, gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige producten voor honden en katten op de Benelux markt. Onze oprichting in 2012 heeft ons de kans geboden om ons te specialiseren in het selecteren van de beste producten van gerenommeerde merken zoals Sportspet, Dogogo, Das Lederband en 4 Cats en meer.

 

Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen, biedt Quinmo alles wat uw klanten nodig hebben voor hun huisdieren. Van moderne halsbanden, tuigen en riemen van verschillende materialen, tot speelgoed en verzorgingsartikelen. Onze selectie varieert van klassieke tot unieke productlijnen die zelfs de meest veeleisende kopers tevreden kunnen stellen.

 

Quinmo hecht veel belang aan kwaliteit en service. Wij bieden alleen producten van topkwaliteit aan die voldoen aan de behoeften van uw klanten. U kunt erop vertrouwen dat wij de beste producten selecteren om uw klanten tevreden te stellen en hen steeds weer terug te laten komen. Onze ervaren klantendienst staat altijd klaar om u te adviseren bij vragen over onze producten.

 

Wij begrijpen dat tijdige levering essentieel is voor uw bedrijf. Daarom bieden wij een efficiënte leveringsservice binnen 1-5 dagen voor bestellingen binnen de Benelux. Bij Quinmo streven we ernaar om uw leverancier voor dierenbenodigdheden te zijn door producten van topkwaliteit aan te bieden tegen concurrerende prijzen.

 

Onze toewijding aan kwaliteit en service maakt Quinmo de perfecte partner voor uw dierenwinkel. Of u nu een kleine winkel of een grote keten runt, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw klanten tevreden te stellen. Contacteer ons vandaag nog en laat ons uw vertrouwde leverancier worden voor alle dierbenodigdheden.

 

Laatst bekeken