4cats Premium Motief kussen

€ 5,99 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Vulling:

  • C-50-031
Wat ruikt er zo onweerstaanbaar? Dat moeten de nieuwe kussens met 4cats-motief in de...meer
Productomschrijving "4cats Premium Motief kussen"

Wat ruikt er zo onweerstaanbaar? Dat moeten de nieuwe kussens met 4cats-motief in de premium-editie zijn. Met extra bespeelbare touwtjes en vervaardigd in een nog luxer materiaal, belooft de Premium Edition nog meer spelplezier.

Deze knuffels zijn gevuld met watten uit de Duitse Oeko-Tex® 100-gecertificeerde productie en met valeriaan of de speciaal ontwikkelde catnip kattenkruid recept van 4cats.

Of ze nu hoog in de lucht worden gegooid, met alle vier de poten of comfortabel geknuffeld en gelikt, de platte vierkanten van ca. 11 cm x 11 cm zijn beschikbaar voor allerlei soorten plezier en voor alle kattenpersoonlijkheden - of ze nu kalm of speels zijn , oud of jong - geschikt.

De motiefkussens danken hun kleurrijke uitstraling aan hun robuuste guitenkant van imitatiesuède of canvas, die wordt aangevuld met een contrastrijke motiefuitsparing van breed koord, fijn koord of canvas. Om rafelen van de randen te voorkomen, worden alle motieven uitgesneden met de CO2-laser.

Bij de vervaardiging van de 4catsnip-speelgoed zijn duurzaam vakmanschap en de veiligheid van uw huisdieren van het grootste belang voor hun. Daarom doen ze het volledig zonder lijm, metaal, echt en kunstbont en alle kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Het hoogwaardige WEB-label is er direct in genaaid.

De motiefkussens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties en zijn volledig in hun eigen fabriek ontworpen door de ontwerpafdeling bij 4cats en genaaid met Öko-Tex-100 gecertificeerd garen. Daarnaast worden de kussens bij hun per stuk vers geseald. U ontvangt de motieven en kleuren op basis van beschikbaarheid.

Verwen je fluwelen pootjes met de onweerstaanbare kussens met 4cats-motief.

Afmeting: 11 cm x 11 cm x 3 cm

Kruidenvulling:  Catnip of valeriaan

Kleuren en motieven: Afhankelijk van beschikbaarheid

Verdere links naar "4cats Premium Motief kussen"
Laatst bekeken