4cats Premium Ritselkussen

€ 8,79 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

Vulling:

  • C-50-029
Ja, wat ruikt hier zo lekker en ritselt zo mooi? Wanneer je huistijger dit grote ritselende...meer
Productomschrijving "4cats Premium Ritselkussen"

Ja, wat ruikt hier zo lekker en ritselt zo mooi? Wanneer je huistijger dit grote ritselende kussen hoort en de onweerstaanbare geur van valeriaan of catnip om zijn neus hangt, zal hij zeker snel het XXL kussen van 4cats opeisen. Met een afmeting van 15 cm x 20 cm is het kussen groot genoeg om heerlijk over je hoofd en lichaam te wrijven en zoveel mogelijk van het onweerstaanbare aroma op te nemen.

De nieuwe en verbeterde versie van ons klassieke ritselende kussen wordt geleverd met extra touwtjes aan en in een nog beter materiaal. De vulling met pure, natuurlijke valeriaan of de speciale catnip receptuur van 4cats en crème dek papier zorgt ervoor dat je kat de kussen kan rondgooien, ermee spelen en in zijn bek kan vervoeren. De ritselende korreltjes binnenin animeren ook en maken het XXL ritselende kussen van 4cats een genot voor alle zintuigen.

Ons katoenen ritselkussen is verkrijgbaar in veel felle kleuren en wordt voornamelijk volledig in Duitsland gemaakt met stoffen vervaardigd volgens de Öko-Tex 100-standaard en wordt daar ook verpakt. Geef je kat een ritselend kussen van 4cat, hij zal er zeker blij mee zijn. U ontvangt de kleuren op basis van beschikbaarheid.

Afmeting: 15 cm x 20 cm

Vulling: EPS-korreltje

Kruidenvulling:  Catnip of valeriaan

 Kleuren en motieven: afhankelijk van beschikbaarheid

Verdere links naar "4cats Premium Ritselkussen"
Laatst bekeken