RelaxoPet RelaxoHorse All-In-One G1

€ 48,96 * € 69,95 * (30,01% Bespaard)

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

  • 1410208
  De RelaxoHorse duplex geluidsmodule is in samenwerking met dierenartsen over een meer dan...meer
Productomschrijving "RelaxoPet RelaxoHorse All-In-One G1"

 

De RelaxoHorse duplex geluidsmodule is in samenwerking met dierenartsen over een meer dan 4,5 jaar durende ontwikkeling-, en onderzoeksperiode naar hoog frequente diepe ontspanning voor paarden ontwikkelden is geschikt voor elk onevenwichtig paard, ongeacht leeftijd en ras.

RelaxoHorse werkt effectief, volledig automatisch en gegarandeerd zonder bijwerkingen en helpt deze stressoren te vermijden, zowel binnen in de stal als ook buiten en in alle voor het dier onbekende omgevingen. RelaxoHorse werkt door de batterij onafhankelijk van een stopcontact.

De separate geluidsvolumes van de RelaxoHorse klanken kan de gebruiker exact afstemmen op iedere situatie en aanpassen aan iedere omgeving.

Het RelaxoHorse anti stress middel werkt met zijn speciale, op het gevoelige gehoor van paarden afgestemde, klankenversies en laat het paard daardoor diep ontspannen. De eigenaar kan zelf bepalen of de ontspanning met of zonder de extra ontspanningsmuziek dient te gebeuren. Een eenvoudig omschakelen is voldoende en het apparaat werkt geluidloos voor het menselijk oor.

RelaxoHorse is dankzij het extra bevestigingssysteem voor in aanhangwagen dé ideale metgezel van elke paarden eigenaar. Een stabiele plaats in de trailer blijft gewaarborgd.

Stressvolle situaties, zoals onweersbuien, omgevingsveranderingen, transport of trainingseenheden behoren nu eindelijk tot het verleden. De gehele looptijd van de bijgeleverde power module bedraagt meer dan 36 uur. 

Tests bewijzen - RelaxoHorse werkt!

RelaxoHorse werkt volledig automatisch, draadloos en effectief, ongeacht de leeftijd van de hond, gegarandeerd zonder bijwerkingen en is niet te vergelijken met conventionele ontspanningsmuziek voor paarden.

RelaxoPet is ook verkrijgbaar in de versies RelaxoDog, RelaxoCat en RelaxoBird. 

 

Toepassingsgebieden:

- Onweer / Vuurwerk
- Nieuwe omgevingen, mensen of paarden
- Wisselen van stal
- Toiletteren of scheren
- Fokkerij
- Bevallingen
- Sport
- Lang verplichte boxrust
- Trainingseenheden / Africhting
- Revalidatie / Herstel bij langdurige ziekte
- Hoefverzorging / Hoefbeslag
- Veterinaire behandelingen (Dierenarts, paardentandarts)
- Diepte ontspanning voor toernooien en wedstrijden
- Transport (per trailer en/of vliegtuig)

 

 

 

Verdere links naar "RelaxoPet RelaxoHorse All-In-One G1"
Laatst bekeken