Das Lederband Looplijn Toronto Jeans

Das Lederband Looplijn Toronto Jeans
€ 45,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 3 Werkdagen

  • 70561-01
Elegant – Dier- en Milieuvriendelijk – Made in Germany Das Lederband staat garant voor...meer
Productomschrijving "Das Lederband Looplijn Toronto Jeans"

Elegant – Dier- en Milieuvriendelijk – Made in Germany

Das Lederband staat garant voor elegant design en besteed in elk detail aandacht aan het welzijn en de gezondheid van het huisdier! Kwalitatief hoogwaardig leer dat duurzaam en milieuvriendelijk wordt gelooid. Das Lederband garandeert hoogste productie- en veiligheidsnormen “Made in Germany”.  Bovendien wordt ervoor gezorgd dat het huisdier zo weinig mogelijk huidcontact met de gebruikte metalen onderdelen heeft om ontvellingen en huidirritaties te vermijden.

Een echte innovatie! De Toronto serie kan in de wasmachine bij 30 graden worden gewassen wat absoluut uniek is!

Het bijzonder lichte, ruwe leer is uiterst eenvoudig te reinigen. De precieze onderhoudsinstructies voor het wassen in de wasmachine staan op het etiket. Bovendien is het suède -achtige materiaal extreem licht en flexibel. Hier vindt je niet alleen halsbanden en riemen, maar ook tuigen die flexibel kunnen worden aangepast aan het lichaam van de hond. Onze schoonmaaktip: wassen in de wasmachine met een mild reinigingsmiddel en 3 eetlepels huishoudazijn in de hoofdwas.                                                                                                 

De smaakvolle Style serie!

De producten zijn voornamelijk vervaardigd van het fijnste kalfsleer. Dit edele materiaal dat ook voor luxe handtassen en accessoires van de Haute Couture wordt gebruikt, is zacht en aanhalig maar tegelijkertijd ook extreem robuust en scheurbestendig. Dit geeft honden het grootst mogelijke comfort en het baasje veiligheid voor het dier!

De kalfshuid grondstoffen worden uitsluitend verkregen uit alpiene gebieden waar de dieren op een diervriendelijke wijze worden gehouden. De goede gezondheid en verzorging van de dieren weerspiegelt ook de kwaliteit van het leer. Bij de productie wordt veel belang gehecht aan milieubescherming, dierenwelzijn, duurzaamheid en het behoud van de ressources.

De mooie riem uit de Toronto-collectie is niet alleen licht van gewicht, maar kan ook in de wasmachine worden gewassen. Een absolute sensatie! Combineer deze praktische, wasbare leren riem met de halsbanden of het tuig uit dezelfde collectie! De kleuren zijn precies op elkaar afgestemd.

Naast halsbanden, riemen en tuigen voor honden heeft Das Lederband nog een heleboel andere praktische accessoires zoals verzorgingsproducten waarmee je het leer mooi en soepel kunt houden maar ook leuk apporteer- en kauw speelgoed!

Kleur: Blauw
Soort Looplijn: Met handvat
Materiaal: Leer
Breedte riem: 10 mm
Lengte riem: 1,30 m
Reflecterend: Nee
Wasbaar: 30°, Ja
Ras: Klein, Middelgroot
Collectie: Toronto
Categorie: Looplijn
Gewicht hond: Tot 12kg
Verdere links naar "Das Lederband Looplijn Toronto Jeans"
Laatst bekeken