4cats X-Mas Motief kussen

€ 3,69 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 5 Werkdagen

Vulling:

  • C-50-021
De motiefkussens ruiken nooit zoeter. Met deze feestelijke editie van de 4cats motiefkussens...meer
Productomschrijving "4cats X-Mas Motief kussen"

De motiefkussens ruiken nooit zoeter. Met deze feestelijke editie van de 4cats motiefkussens haal je het perfecte kerstcadeau in huis, niet alleen voor je tijger maar ook voor jezelf!

Deze knuffels zijn gevuld met watten uit de Duitse Öko -Tex® 100-gecertificeerde productie en met valeriaan of de speciaal ontwikkelde catnip kattenkruid recept van 4cats.

Of ze nu hoog in de lucht worden gegooid, met alle vier de poten of comfortabel geknuffeld en gelikt, de platte vierkanten van ca. 11 cm x 11 cm zijn beschikbaar voor allerlei soorten plezier en voor alle kattenpersoonlijkheden - of ze nu kalm of speels zijn , oud of jong - geschikt.

De motiefkussens danken hun kleurrijke uitstraling aan hun robuuste guitenkant van imitatiesuède of canvas, die wordt aangevuld met een contrastrijke motiefuitsparing van breed koord, fijn koord of canvas. Om rafelen van de randen te voorkomen, worden alle motieven uitgesneden met de CO2-laser.

Bij de vervaardiging van de 4catsnip-speelgoed zijn duurzaam vakmanschap en de veiligheid van uw huisdieren van het grootste belang voor hun. Daarom doen ze het volledig zonder lijm, metaal, echt en kunstbont en alle kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Het hoogwaardige WEB-label is er direct in genaaid.

De motiefkussens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurencombinaties en zijn volledig in hun eigen fabriek ontworpen door de ontwerpafdeling bij 4cats en genaaid met Öko-Tex-100 gecertificeerd garen. Daarnaast worden de kussens bij hun per stuk vers geseald. U ontvangt de motieven en kleuren op basis van beschikbaarheid.

O hoe heerlijk, met producten van 4cats. Vrolijke 4catsmas!

Afmeting: 11 cm x 11 cm x 3 cm

Kruidenvulling:  Catnip of valeriaan

 

Kleuren en motieven: Afhankelijk van beschikbaarheid

Verdere links naar "4cats X-Mas Motief kussen"
Laatst bekeken