4Pets Enerchip VitaCell Cat

€ 29,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

  • 4PH11583
  De 4 pets enerchip VitaCell bevorderd de groeisnelheid van de stamcellen van je kat. Hij...meer
Productomschrijving "4Pets Enerchip VitaCell Cat"

 

De 4 pets enerchip VitaCell bevorderd de groeisnelheid van de stamcellen van je kat. Hij draagt aantoonbaar bij aan de levensvatbaarheid van de stamcellen en beschermt tegen cel beschadigende medicijnen. Verder regenereert bij verzwakte weefsels en organen.

In tegenstelling tot andere voedingssupplementen worden de stoffen onmerkbaar, zonder dwang ingenomen – het dier hoeft geen pillen te slikken, er moet niets door het eten worden gemengd waardoor het eten weer niet meer smaakt. Hij is makkelijk in zijn gebruik, het tijdrovende en moeizame toedienen van voedingssupplementen komt geheel te vervallen.

Deze bijzondere chip werkt op homeopathische mineralen basis. Er zitten onder andere de mineralen Quartz, Silicium en Calciumcarbonaat in.

Quartz bevorderd de stofwisseling, verminderd stress, is goed voor huid en vacht (gaat huid irritaties tegen) verminderd agressief gedrag bij katten, bevorderd de gezondheid van het hart, de longen, de galblaas, de milt, het darmkanaal en de ogen. Verder helpt dit mineraal bij bevallingen en wordt het immuunsysteem gesterkt.

Silicium zorgt voor een snelle genezing bij wonden en helpt bij osteoporose. Het gaat effectief de botontkalking tegen en zorgt voor sterke en stevige botten. Verder heeft dit mineraal een sterk reinigende werking. Daarom is de enerchip ook voor gezonde huisdieren, die geen ziektes en/of aandoeningen hebben, een fijne aanvulling voor hun gezondheid.

Calciumcarbonaat verbeterd de opname van calcium uit voedsel en in de botten, versterkt het skelet, de gewrichten, de banden en pezen, harmoniseert de hoeveelheid calcium in het bloed, versterkt het hart en hartritme, reinigt de darm, helpt bij diarree, en verstoppingen, helpt bij ontstekingen en schildklierklachten.

De werking is heel simpel:

Plak de enerchip vast in de drinkbak van je kat en hij geeft zijn werking permanent aan het water af. Het werkt tot ten minste 6 manden na het openen. 

Een verhoogde groeipercentage en cel vitaliteit van stamcellen ondersteund de genezing van de volgende delen van het lichaam en organen:

Lever – Spieren – Zenuwen – Hart – Bloedvaten – Kraakbeen – Botten – Huid  

Wetenschappelijk getest en door dierenartsen bevestigd:

Het positieve effect van 4pets enerchip VitaCell op stamcellen is door wetenschappelijk in-vitro-stamcelonderzoek naar stamcellen van honden en katten aangetoond en door dierenartsen bevestigd. De Enerchips ondersteunen de ontwikkeling van een gezonde onderhuid en een mooie, glanzende vacht. Enerchips van 4pets worden volgens strenge kwaliteitsrichtlijnen in Zwitserland geproduceerd. 

Bekijk brochure 

Lees onze blog/info artikel over de enerchip!

Verdere links naar "4Pets Enerchip VitaCell Cat"
Laatst bekeken