4cats X-Mas Ritselkussen

€ 47,92 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Vulling

  • C-50-011-W
Ho ho ho. wat ritselt hier? Is het de Kerstman die van de open haard naar beneden glijdt en...meer
Productomschrijving "4cats X-Mas Ritselkussen"

Ho ho ho. wat ritselt hier? Is het de Kerstman die van de open haard naar beneden glijdt en cadeautjes uitdeelt? Nee, het is het ritselende kussen van 4cats in de feestelijke kersteditie.

Wanneer je huistijger dit grote ritselende kussen hoort en de onweerstaanbare geur van valeriaan of de speciale catnip van 4Cats om zijn neus hangt, zal hij zeker snel het XXL kussen van 4cats opeisen. Met een afmeting van 15 cm x 20 cm is het kussen groot genoeg om heerlijk over je hoofd en lichaam te wrijven en zoveel mogelijk van het onweerstaanbare aroma op te nemen.

De losjes lichte vulling met pure, natuurlijke valeriaanwortel of ons speciale 4catsnip recept en EPS- korreltjes (piepschuim, getest op schadelijke stoffen) zorgen ervoor dat het kussen door uw kat kan worden gegooid, gespeeld en vervoerd in zijn bek. De ritselende korreltjes binnenin animeren ook en maken het XXL ritselende kussen van 4cats een genot voor alle zintuigen.

De ritselende kussen van katoen is verkrijgbaar in veel felle kleuren en wordt voornamelijk volledig in Duitsland gemaakt met stoffen vervaardigd volgens de Öko-Tex 100-standaard en wordt daar ook verpakt. Geef je kat een ritselend kussen van 4cats, hij zal er zeker blij mee zijn. U ontvangt de motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Afmeting: 15 cm x 20 cm x 3 cm

Vulling: EPS-korreltjes

Kruidenvulling:  Catnip of valeriaan

 

Kleuren en motieven: afhankelijk van beschikbaarheid

 

Productinformatie

Levensfase: Alle Leeftijden
Kruid: Catnip, Valeriaan
Kleur: Afhankelijk van print
Materiaal: Katoen
Maat: M
Activiteit: Speelgoed
Verdere links naar "4cats X-Mas Ritselkussen"
Laatst bekeken