4cats Wildlife knuffelrol

€ 6,99 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Vulling:

  • C-50-013
Kolossaal plezier voor kolossale jagers. Met de grote knuffelrol uit onze "Wildlife Edition" in...meer
Productomschrijving "4cats Wildlife knuffelrol"

Kolossaal plezier voor kolossale jagers. Met de grote knuffelrol uit onze "Wildlife Edition" in een aantrekkelijk imitatieleer van dierenhuid, hebben tamme tijgers, zowel groot als klein, plezier en zullen ze zeker met alle vier met plezier aan de rol werken. Onze vulling met valeriaan of ons eigen catnip van 4cats zorgt voor die speciale kick.

Natuurlijk kan de royaal bemeten rol ook worden gebruikt om heerlijk te knuffelen. Ook geschikt voor grote kattenrassen zoals Maine Coon of Noren.

Door de tweelaagse verwerking van stevige stof en een extra laag is deze knuffelrol uit de "Wildlife Edition" de perfecte keuze voor katten die hun speelgoed graag krachtig met tanden en klauwen willen bewerken. De stevige speelrol is gevuld met EPS korreltjes (piepschuim, getest op schadelijke stoffen) en pure valeriaan of catnip van 4cats en is 28 cm x 8 cm groot. U ontvangt de motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid.

Deze knuffel van 4cats is volledig in Duitsland vervaardigd en verpakt in stof volgens de Öko-Tex 100-norm. Je fluwelen poot zal deze geurige rol zeker keer op keer met passie vervullen.

Afmeting: 28 cm x 8 cm

Kruidenvulling:  Catnip of valeriaan

Kleuren en motieven: Afhankelijk van beschikbaarheid

Verdere links naar "4cats Wildlife knuffelrol"
Laatst bekeken