4cats klassieke knuffelrol

€ 6,99 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

Vulling:

  • C-50-033
Motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid! Kolossaal plezier voor kolossale...meer
Productomschrijving "4cats klassieke knuffelrol"

Motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid!

Kolossaal plezier voor kolossale jagers. Met de grote speelrol uit onze klassieke editie in een aantrekkelijk, kleurrijk ontwerp, hebben grote en kleine tijgers veel plezier en zullen ze zeker met alle vieren aan de rol werken. Onze vulling met valeriaan of ons eigen kattenkruidmengsel 4catsnip zorgt voor die speciale kick.

Natuurlijk kan de royaal bemeten rol ook worden gebruikt om heerlijk te knuffelen. Ook geschikt voor grote kattenrassen zoals Maine Coon of Noren.

Door de tweelaagse verwerking van stevige stof en een extra tijk is deze speelrol uit de "Basic Edition" de perfecte keuze voor katten die hun speelgoed graag krachtig manipuleren met tanden en klauwen. De stevige speelrol is gevuld met EPS-kralen (piepschuim, gecertificeerd voor schadelijke stoffen) en pure valeriaanwortel of ons recept van 4kattenkruid en is 28 cm x 8 cm groot. U ontvangt de motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid.

Deze knuffel van 4cats is volledig in Duitsland vervaardigd en verpakt in stof vervaardigd volgens de Öko-Tex 100-norm. Je fluwelen poot zal deze geurige rol zeker keer op keer met passie vervullen.

 

Afmeting: 28 cm x 8 cm

Kleuren en motieven: afhankelijk van beschikbaarheid

 

Productinformatie

Levensfase: Alle Leeftijden
Kruid: Catnip, Valeriaan
Kleur: Afhankelijk van print
Materiaal: Katoen
Maat: L
Activiteit: Speelgoed
Verdere links naar "4cats klassieke knuffelrol"
Laatst bekeken