Aikiou Junior Interactive Bowl, bruin/blauw

Aikiou Junior Interactive Bowl, bruin/blauw
€ 21,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

  • AIK-JT1-BB
  Interactieve anti-schrok voerbakken voor jonge honden. De voerbak neemt 2 ½ kopjes...meer
Productomschrijving "Aikiou Junior Interactive Bowl, bruin/blauw"

 

Interactieve anti-schrok voerbakken voor jonge honden.

De voerbak neemt 2 ½ kopjes voer in en dwingt je hond om langzamer te eten. Honden op jacht begraven een deel van hun prooi, daarom houden ze ervan om te graven. Deze voerbak voldoet aan de natuurlijke behoeften. Het voedsel is verstopt en de hond moet zijn best doen om eraan te kunnen komen. De hoes is draaibaar en er kan zelfs nog een tennisbal onder de beker worden geplaatst, waardoor het eruit halen van het voer voor de hond nog uitdagender wordt.

De snelheid van eten wordt gereduceerd wat helpt een opgeblazen gevoel en winderigheid te voorkomen. Gemaakt van TPR, BPA en BHT-vrij materiaal (goedgekeurd voor de voedingsindustrie). De voerbakken zijn eenvoudig te vullen.

Afmeting 250 x 71 mm

Aikiou is toonaangevend als het gaat om het maken van nieuwe en innovatieve producten voor je huisdier. Ze gebruiken alleen de beste materialen en hanteren strenge kwaliteitscontroles waar jij op kan vertrouwen! Behalve voer- en drinkbakken maakt Aikiou ook speelgoed voor huisdieren. Ze werken samen met dierenartsen en gedragsdeskundigen over de hele wereld en weten als geen ander hoe ze speelgoed en unieke huisdierenartikelen moeten maken die je nergens anders vindt. 

Wil je weten hoe je hond uit de interactieve anti-schrok voerbak gaat eten? Bekijk dan onderstaand video!

Verdere links naar "Aikiou Junior Interactive Bowl, bruin/blauw"
Laatst bekeken