HOWND Yup You Stink Geurneutraliserende Spray

vanaf € 11,50 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Inhoud:

  • 480004074
Yup You Stink! van HOWND is een verfrissende vachtverzorgingsspray en kan na het baden en...meer
Productomschrijving "HOWND Yup You Stink Geurneutraliserende Spray"

Yup You Stink! van HOWND is een verfrissende vachtverzorgingsspray en kan na het baden en tussen wasbeurten op de droge vacht van een hond worden gespoten. Met zijn essentiële oliën gemaakt van eucalyptus en cederhout, helpt het bij het deodoriseren van hardnekkige stinkende honden.

Borstel je trouwe viervoeter gewoon door of wrijf deze krachtige formule in de vacht van je hond om een ​​verkwikkende geur van neroli en jeneverbes vrij te geven. De pH-gebalanceerde formule bevat tarwe-eiwit, haverkorrels, arganolie en aloë vera-bladsap. Dit voedt, verzorgt, maakt huid en vacht zacht en laat een prachtige glans achter.

Dit product is vrij van agressieve chemicaliën zoals alcohol, parabenen, zeep en kleurstoffen. Het is veilig om elke dag te gebruiken. HOWND maakt deel uit van het Leaping Bunny-programma en is daarom gecertificeerd in het Cruelty Free International-gebied.

  • Ultra diepe reiniging
  • Verkort de droogtijd en ideaal voor dubbele lagen
  • Geschikt voor hydrobaden
  • Met geurbestrijding
  • Geparfumeerd met essentiële oliën van cederhout en eucalyptus
  • pH gebalanceerd. Geen alcohol, parabenen, zeep, SLS

Verkrijgbaar in:

-         250ml

-         4 x 250ml (tray)

-         5ltr.

Ingrediënten

 

Gezuiverd water, natuurlijk afgeleide reinigingsmiddelen, Cocoamidopropyl Betaine, Polysorbaat 20, Juniperus communis (Jeneverbes) Houtolie, Juniperus Mexicana (cederhout) Olie, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Olie, Parfum, Argania Spinosa Pitolie, Citroenzuur, Gehydrolyseerde Tarweproteïne, Avena Sativa (Haver) Kernel Extract, Aloë Barbadensis Bladsap, Linalool.

kenmerken: Spray
Verdere links naar "HOWND Yup You Stink Geurneutraliserende Spray"
Laatst bekeken