Das Lederband Weinheim Halsband Zwart

vanaf € 13,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Breedte / Lengte:

  • 70400-10
Ontdek de Weinheim hondenhalsband van Das Lederband, een stijlvolle en duurzame keuze voor jouw...meer
Productomschrijving "Das Lederband Weinheim Halsband Zwart"

Ontdek de Weinheim hondenhalsband van Das Lederband, een stijlvolle en duurzame keuze voor jouw trouwe viervoeter. Deze halsbanden zijn met liefde en vakmanschap vervaardigd in Duitsland, gemaakt van sterk en stevig runderleer dat garant staat voor langdurig gebruik.

Wat deze halsbanden zo bijzonder maakt, is het gebruik van dik en hoogwaardig leer dat toch ongelooflijk soepel en comfortabel aanvoelt. Jouw hond zal zich prettig voelen terwijl hij geniet van de perfecte pasvorm die je kunt aanpassen dankzij de verstelbare lengte. Kies uit diverse maten en kleuren om de halsband te vinden die perfect bij jouw trouwe metgezel past.

Veiligheid staat voorop bij Das Lederband, en daarom hebben we de D-ring strategisch naast de gesp geplaatst. Dit slimme ontwerp zorgt ervoor dat er geen onnodige druk op de keel van jouw hond wordt uitgeoefend wanneer hij aan de riem trekt. Zo kunnen jullie samen genieten van ontspannen wandelingen zonder ongemak.

Het natuurlijke leer van de Weinheim hondenhalsband ontwikkelt na verloop van tijd een unieke patina, waardoor de band een persoonlijk tintje krijgt en nog meer karakter krijgt. Om ervoor te zorgen dat de halsband er altijd op zijn best uitziet, is hij gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Voor het beste resultaat raden wij het onderhoudsset "S" van Keralux aan.

Vergeet niet de halsomvang van je hond zorgvuldig te meten en de juiste maat te kiezen uit onze handige maattabel. Zo ben je verzekerd van een perfect passende halsband voor jouw trouwe metgezel. Maak de look compleet door de Weinheim halsband te combineren met de bijpassende Looplijnen uit dezelfde prachtige collectie van Das Lederband.

Geef jouw hond het comfort en de stijl die hij verdient met de Weinheim hondenhalsband van Das Lederband - de ideale keuze voor hondenliefhebbers die kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bestel nu en maak van elke wandeling een bijzondere ervaring voor jou en je hond.

 

Eigenschappen:

 

  • D-ring op de gesp
  • Sterk en stevig leer
  • Made in Duitsland
  • Bijzonder soepel en comfortabel
  • Natuurlijk leer krijgt na verloop van tijd een individuele patina
  • Goede grip door hogere dikte
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

Let u alstublieft goed op de maat en de halsomvang van uw hond. In onderstaande tabel kunt u vinden welke lengtemaat geschikt is voor de halsomvang van uw hond.

 

Maattabel:

 

Breedte/Lengte

 

Nekomtrek

12mm / 27cm

17 – 23cm

16mm / 32cm

22 – 29cm

18mm / 37cm

28 – 34cm

20mm / 42cm

32 – 39cm

35mm / 42cm

30 – 36cm

25mm / 47cm

37 – 42cm

40mm / 47cm

35 – 41cm

30mm / 52cm

42 – 48cm

40mm / 52cm

40 – 46cm

35mm / 57cm

47 – 53cm

40mm / 62cm

51 – 57cm

 

Productinformatie

 

 

Materiaal: Leer
Kleur: Zwart
Maat: XS, S, M, L, XL
Nekomtrek: 20 - 30 cm, 30 - 40 cm, 40 - 50 cm, 50 - 60 cm, 10 - 20 cm
Breedte riem: 12 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 35 mm, 40 mm
Categorie: Halsband
Collectie: Weinheim
Reflecterend: Nee
Wasbaar: Nee
Droger: Nee
Hond: Klein, Middelgroot, Groot
Levensfase: Alle Leeftijden
Sluiting: RVS, Metaal
Verdere links naar "Das Lederband Weinheim Halsband Zwart"
Laatst bekeken