Doctor Bark hondendeken PORTABLE, Grijs

€ 99,90 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Klaar voor onmiddellijke verzending

  • 107401-200
Het Doctor Bark® hondendeken PORTABLE biedt je hond ook onderweg comfort en welzijn, zuiverheid...meer
Productomschrijving "Doctor Bark hondendeken PORTABLE, Grijs"

Het Doctor Bark® hondendeken PORTABLE biedt je hond ook onderweg comfort en welzijn, zuiverheid en reinheid. Net als alle Doctor Bark® producten is ook het  hondendeken PORTABLE in zijn geheel wasbaar bij 95°C en dus na elke wasbeurt door en door schoon en geurloos. Het hondendeken PORTABLE van Doctor Bark® biedt niet alleen thuis, maar ook onderweg, op het grasveld in het park, in de tuin of tijdens een lange treinreis de perfecte lig plaats voor je hond. Snel en eenvoudig opgerold en beveiligd met drie drukknoppen, is het hondendeken van Doctor Bark® je tweede, trouwe metgezel.

Omdat de hondendekens van Doctor Bark® bij 95°C kunnen worden gewassen worden kiemen, vuil, onaangename geuren, parasieten en alle lichaamsvetten en talg gedood en volledig verwijderd.  De textuur van het bovenste materiaal is zo gemaakt dat hondenharen gemakkelijk te verwijderen zijn. Doctor Bark® produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt alleen de beste materialen. Door de hoogwaardige vulling, eveneens met katoen, is het hondendeken PORTABLE een zachte en comfortabele steun voor je hond.

Buitenstof: katoen, lange staaf-nietje katoen, Gewicht: 300g / m² Dry-Fit Comfort, UV-Constant, vervaardigd in de EU. Vulling: 500g / m² Gepatenteerde vullen, Dry-Fit Comfort, ademend, back-to-Shape-Function

Maat: ONE SIZE

 

Afmetingen: ca. 100 x 70 x 1 cm

 

Bijzondere kenmerken:

- Wasbaar in zijn geheel op 95°C

 

- Ontwikkeld door Duitse dierenartsen

- Dermatologisch getest

- Geschikt voor mensen met een allergie

- Gemaakt op basis van medische/wetenschappelijke onderzoeken

- Kras-, en bijtbestendig

- Veelzijdig

- Eenvoudig en stijlvol

- Made in Germany

Verdere links naar "Doctor Bark hondendeken PORTABLE, Grijs"
Laatst bekeken