4cats klassiek ritselkussen

€ 5,99 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 5 Werkdagen

Vulling:

  • C-50-011
Motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid! Ja, wat ruikt hier zo lekker en...meer
Productomschrijving "4cats klassiek ritselkussen"

Motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid!

Ja, wat ruikt hier zo lekker en ritselt zo mooi? Wanneer je huistijger dit grote ritselende kussen hoort en de onweerstaanbare geur van valeriaan of catnip (4catsnip) om zijn neus hangt, zal hij zeker snel het XXL kussen van 4cats opeisen. Met een afmeting van 15 cm x 20 cm is het kussen groot genoeg om heerlijk over je hoofd en lichaam te wrijven en zoveel mogelijk van het onweerstaanbare aroma op te nemen.

De losjes lichte vulling met pure, natuurlijke valeriaanwortel of ons speciale 4catsnip recept en EPS- korreltjes (piepschuim, getest op schadelijke stoffen) zorgen ervoor dat het kussen door uw kat kan worden gegooid, gespeeld en vervoerd in zijn bek. De ritselende korreltjes binnenin animeren ook en maken het XXL ritselende kussen van 4cats een genot voor alle zintuigen. U ontvangt de motieven en kleuren afhankelijk van beschikbaarheid.

Ons katoenen ritselkussen is verkrijgbaar in veel felle kleuren en wordt overwegend volledig in Duitsland gemaakt met materialen die zijn vervaardigd volgens de Öko-Tex 100-standaard en wordt daar ook verpakt. Geef je kat een ritselend kussen van 4cats, hij zal er zeker blij mee zijn.

Afmeting: 15 cm x 20 cm

Vulling: EPS-korreltje

Kruidenvulling:  Catnip of valeriaan

Kleuren en motieven: afhankelijk van beschikbaarheid

Verdere links naar "4cats klassiek ritselkussen"
Laatst bekeken