HOWND White & Bright Conditioner & Shampoo

vanaf € 13,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Inhoud:

  • 480004059
Spa White & Bright van HOWND is een kleurversterkende verzorgende shampoo en is speciaal...meer
Productomschrijving "HOWND White & Bright Conditioner & Shampoo"

Spa White & Bright van HOWND is een kleurversterkende verzorgende shampoo en is speciaal ontwikkeld voor alle vachtkleuren van alle rassen. Het is een natuurlijk alternatief voor chemisch behandelde bleek- en oplichtingsproducten. Miracle White & Bright is gemaakt met plantenextracten en bevat GEEN bleekmiddel, chemische kleurstoffen of optische witmakers. Dit wondermiddel neutraliseert effectief verkleuringen en verwijdert vlekken op een zachte manier.

Een natuurlijk ingrediënt gewonnen uit groene thee-extract biedt anti-vrije radicalen effecten door vuil te verwijderen. Dit trekt de vrije radicalen en oxidanten direct uit de haarzakjes aan. Dit maakt witte honden witter en verbetert de natuurlijke, levendige vachtkleuren van alle rassen.

Een veganistisch alternatief voor keratine (gehydrolyseerd plantaardig eiwit) beschermt en herstelt door vocht en conditionering toe te voegen, terwijl gemberextract de vacht versterkt en verder conditioneert. Zoals alle HOWND-verzorgingsseries, bevat Miracle White & Bright Aloë Vera Leaf Juice en een voortreffelijke mix van essentiële oliën.

Dit product is geparfumeerd met essentiële oliën van zoete sinaasappel en jasmijn en zorgt voor een heerlijk ruikende hond met een gezonde glanzende vacht. Het bevat geen tarwe en bevat ook een geurneutralisator om niet zo heerlijke hondengeuren verder te absorberen.

HOWND maakt deel uit van het Leaping Bunny-programma en is daarom gecertificeerd in het Cruelty Free International-gebied.

Verkrijgbaar in: 250ml, 4 x 250ml (tray), 5 ltr.

Verdere links naar "HOWND White & Bright Conditioner & Shampoo"
Laatst bekeken