HOWND HERO BOWL Voerbak, Lichtgrijs

vanaf € 20,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Maat:

  • 480004097
Het is bewezen dat de HERO-hondenbak van HOWND de groei van meer dan 99% van de veel...meer
Productomschrijving "HOWND HERO BOWL Voerbak, Lichtgrijs"

Het is bewezen dat de HERO-hondenbak van HOWND de groei van meer dan 99% van de veel voorkomende bacteriën, schimmels en schimmels, evenals MRSA en E-coli voorkomt. Als superieur alternatief voor roestvrijstalen, keramische en andere onbeschermde kommen, blijft de HERO kom langer vers en is de perfecte oplossing voor huishoudens met meerdere huisdieren, ruwvoer en gezinnen met jonge kinderen. Gemaakt van hoogwaardig, recyclebaar polypropyleen in een reeks prachtige kleuren die geschikt zijn voor elk huis. Vaatwasmachinebestendig, antislip en ergonomisch.

 

24/7 antibacteriële bescherming - De Hero kiemdodende kom is een antimicrobiële voer- en waterbak voor honden en het is wetenschappelijk bewezen dat het de groei van meer dan 99% van de MRSA- en E-coli-bacteriën en microben, waaronder gewone bacteriën, helpt voorkomen. schimmel en weerstaan ​​paddenstoelen. Gemaakt met ingebouwde Smart Silver Ion-technologie, biedt de HERO-kom een ​​ongeëvenaarde 24-uurs antimicrobiële bescherming en is het de meest hygiënische hondenkom op de markt.

 

Het heeft een antislip onderkant, twee zijuitsparingen voor eenvoudig gebruik, een licht gebogen binnenkant voor gemakkelijker voeren en verplaatsen van het voer en is daarom geschikt voor alle hondenrassen met een platte neus en is vaatwasmachinebestendig. Het blijft bijna 100% antimicrobieel, zelfs als de honden eraan krabben of erop kauwen.

 

De slimme kom voor honden en hun families - de HERO kom is de meest hygiënische hondenvoerbak op de markt en de slimste voor jou en je familie en je trouwe viervoeter. Het is de ideale oplossing voor gezondheidsbewuste eigenaren van gezelschapsdieren, voerbakken, hondenhokken, gezinnen met kinderen en overal waar kruisbesmetting kan optreden.

 

Laat u overtuigen door de bewezen resultaten - zoals alle voerbakken voor huisdieren, moet de HERO voerbak regelmatig worden schoongemaakt, maar in tegenstelling tot een onbeschermde voerbak, vermindert de HERO voerbak actief het risico op microbiële kruisbesmetting, aangezien de ingebouwde BioCote-technologie blijft werken tegen de kolonisatie van bacteriën en vormt een perfecte aanvulling op de bestaande hygiënepraktijken.

 

 

Maten

S

18 cm (450 ml

L

23 cm (1,0 liter)

Verdere links naar "HOWND HERO BOWL Voerbak, Lichtgrijs"
Laatst bekeken