Das Lederband Halsband Barcelona, Summer-Green

€ 30,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 5 Werkdagen

Nekomtrek / Breedte:

  • A101703-01
Elegant – Dier- en Milieuvriendelijk – Made in Germany Das Lederband staat garant voor...meer
Productomschrijving "Das Lederband Halsband Barcelona, Summer-Green"

Elegant – Dier- en Milieuvriendelijk – Made in Germany

Das Lederband staat garant voor elegant design en besteed in elk detail aandacht aan het welzijn en de gezondheid van het huisdier! Kwalitatief hoogwaardig leer dat duurzaam en milieuvriendelijk wordt gelooid. Das Lederband garandeert hoogste productie- en veiligheidsnormen “Made in Germany”.  Bovendien wordt ervoor gezorgd dat het huisdier zo weinig mogelijk huidcontact met de gebruikte metalen onderdelen heeft om ontvellingen en huidirritaties te vermijden. Het bijzonder lichte, ruwe leer is uiterst eenvoudig te reinigen.

OLIVVIA® - serie - duurzaam, ecologisch en biologisch

Een eigen ontwikkeling van het moederbedrijf, Weinheimer Leder GmbH. Hier wordt een extract van olijfbladeren gebruikt voor het looien. Het resulterende leer is absoluut duurzaam en bevat extreem weinig allergenen. Natuurlijk is dit leer Oeko-Tex-gecertificeerd. Deze producten zijn absoluut uniek! De collectie "Barcelona" is de meest duurzame van alle collecties. Het leer van deze collectie is zowel biologisch gecertificeerd als eco-Tex gecertificeerd! De grondstoffen worden uitsluitend verkregen van aantoonbare, biologische boerderijen. De halsbanden, riemen en tuigen worden absoluut ecologisch en milieuvriendelijk geproduceerd. Dankzij het serienummer met reliëf kan Das Lederband een volledige transparantie van de productieketen garanderen.

De halsbanden, riemen en tuigen worden absoluut ecologisch en milieuvriendelijk geproduceerd. De kalfshuid grondstoffen worden uitsluitend verkregen uit alpiene gebieden waar de dieren op een diervriendelijke wijze worden gehouden. De goede gezondheid en verzorging van de dieren weerspiegelt ook de kwaliteit van het leer. Bij de productie wordt veel belang gehecht aan milieubescherming, dierenwelzijn, duurzaamheid en het behoud van de ressources.

Het superzachte hondenhalsband uit onze collectie "Barcelona" biedt de hond het grootste comfort. Het knuffelige en bijzonder weinig allergene Olivvia-leer ligt zacht en flexibel in de nek van de hond. Combineer deze mooie halsband met de diverse soorten riemen uit dezelfde collectie.

Naast halsbanden, riemen en tuigen voor honden heeft Das Lederband nog een heleboel andere praktische accessoires zoals verzorgingsproducten waarmee je het leer mooi en soepel kunt houden maar ook leuk apporteer- en kauw speelgoed!

Verdere links naar "Das Lederband Halsband Barcelona, Summer-Green"
Laatst bekeken