Das Lederband halsband Granada, Groen/Zwart

€ 87,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 5 Werkdagen

Nekomtrek / Breedte:

  • A101249-01
Elegant – Dier- en Milieuvriendelijk – Made in Germany Das Lederband staat garant voor...meer
Productomschrijving "Das Lederband halsband Granada, Groen/Zwart"

Elegant – Dier- en Milieuvriendelijk – Made in Germany

Das Lederband staat garant voor elegant design en besteed in elk detail aandacht aan het welzijn en de gezondheid van het huisdier! Kwalitatief hoogwaardig leer dat duurzaam en milieuvriendelijk wordt gelooid. Das Lederband garandeert hoogste productie- en veiligheidsnormen “Made in Germany”.  Bovendien wordt ervoor gezorgd dat het huisdier zo weinig mogelijk huidcontact met de gebruikte metalen onderdelen heeft om ontvellingen en huidirritaties te vermijden. Het bijzonder lichte, ruwe leer is uiterst eenvoudig te reinigen.

OLIVVIA® - serie - duurzaam, ecologisch en biologisch

Een eigen ontwikkeling van het moederbedrijf, Weinheimer Leder GmbH. Hier wordt een extract van olijfbladeren gebruikt voor het looien. Het resulterende leer is absoluut duurzaam en bevat extreem weinig allergenen. Natuurlijk is dit leer Oeko-Tex-gecertificeerd. Deze producten zijn absoluut uniek! De collectie "Granada" is niet alleen bijzonder duurzaam, maar ook arm aan allergenen. Bij de halsbanden van deze collectie heeft Das Lederband er ook voor gezorgd dat zo min mogelijk metaal in contact kan komen met de huid van de hond.

En de vlecht ziet er ook nog heel chique uit! De halsbanden, riemen en tuigen worden absoluut ecologisch en milieuvriendelijk geproduceerd.De kalfshuid grondstoffen worden uitsluitend verkregen uit alpiene gebieden waar de dieren op een diervriendelijke wijze worden gehouden. De goede gezondheid en verzorging van de dieren weerspiegelt ook de kwaliteit van het leer. Bij de productie wordt veel belang gehecht aan milieubescherming, dierenwelzijn, duurzaamheid en het behoud van de ressources.

Het superzachte hondenhalsband uit onze collectie Granada biedt de hond het grootste comfort. Het knuffelige en bijzonder weinig allergene Olivvia-leer ligt zacht en flexibel in de nek van de hond. Bovendien voorkomt een strottenhoofdbeschermer dat de gesp tegen de keel van de hond drukt. Zo komt de huid van de hond niet in contact met de metalen delen. Combineer deze mooie halsband met de diverse soorten riemen uit dezelfde collectie.

Naast halsbanden, riemen en tuigen voor honden heeft Das Lederband nog een heleboel andere praktische accessoires zoals verzorgingsproducten waarmee je het leer mooi en soepel kunt houden maar ook leuk apporteer- en kauw speelgoed!

Verdere links naar "Das Lederband halsband Granada, Groen/Zwart"
Laatst bekeken