Das Lederband Verst. Looplijn met halsband Graz Mokka

Das Lederband Traploos Verstelbare Looplijn met halsband Graz, Mocca
€ 44,95 *

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Leveringstijd min. 5 Werkdagen

Maat (Lengte / Breedte):

  • A101401-01
Elegant – Milieu- en diervriendelijk – Made in Germany Das Lederband staat garant voor...meer
Productomschrijving "Das Lederband Verst. Looplijn met halsband Graz Mokka"

Elegant – Milieu- en diervriendelijk – Made in Germany

Das Lederband staat garant voor elegant design en besteed in elk detail aandacht aan het welzijn en de gezondheid van het huisdier! Kwalitatief hoogwaardig leer dat duurzaam en milieuvriendelijk wordt gelooid. Das Lederband garandeert hoogste productie- en veiligheidsnormen “Made in Germany”.  Bovendien wordt ervoor gezorgd dat het huisdier zo weinig mogelijk huidcontact met de gebruikte metalen onderdelen heeft om ontvellingen en huidirritaties te vermijden.

Gemakkelijk te onderhouden, sterk en scheur bestendig en toch super zacht

De producten zijn voornamelijk vervaardigd van het fijnste kalfsleer. Dit edele materiaal dat ook voor luxe handtassen en accessoires van de Haute Couture wordt gebruikt, is zacht en aanhalig maar tegelijkertijd ook extreem robuust en scheurbestendig. Dit geeft de hond het grootst mogelijke comfort en jou absolute veiligheid voor het dier! De kalfshuid grondstoffen worden uitsluitend verkregen uit alpiene gebieden waar de dieren op een diervriendelijke wijze worden gehouden. De goede gezondheid en verzorging van de dieren weerspiegelt ook de kwaliteit van het leer. Bij de productie wordt veel belang gehecht aan milieubescherming, dierenwelzijn, duurzaamheid en het behoud van de ressources. Alle leren zijn gemakkelijk te onderhouden en deels zelfs wasbaar!

Graz collectie - voor jacht en werkhonden!

De productenreeks uit de Graz-collectie bestaat uit sterk en deugdelijk leer. Deze robuuste en hanteerbare artikelen hebben een bijzonder natuurlijk uiterlijk. De achterkant en randen zijn door geverfd en speciaal behandeld zodat het karakter van het leer opvalt.

De Graz-collectie bevat speciale technische producten voor jacht- en werkhonden. Hier vind je speciale lijnen met geïntegreerde halsband speurlijnen, praktische tassen met en D-ring en veel meer. Het dikkere leer biedt een goede grip en is sterk en duurzaam.

Bij deze riem zijn zowel nek- als schoudergedeelte traploos verstelbaar. De ingebouwde draaikolk voorkomt draaien van de riem. De producten kunnen ook worden gecombineerd met de items uit de Weinheim-collectie. Klik hier om naar de Weinheim collectie te komen!

Verdere links naar "Das Lederband Verst. Looplijn met halsband Graz Mokka"
Laatst bekeken