Herroepingsrecht

Herroepingsrecht Consumenten

Als consument hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@quinmo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ben je wederverkoper van ons en heb je producten van ons ontvangen die tijdens de levering beschadigingen zijn opgelopen? Of heb je een verkeerde levering ontvangen? Meld het dan direct, uiterlijk binnen 3 werkdagen. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Indien wij je reclamatie niet binnen de 3 dagen ontvangen kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen.  

Uitzondering maatwerk wederverkoper

Voor producten die volgens de door jouw ingevoerde specificatie op maat worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Uitzondering houdbare producten

Producten die je via deze webwinkel koopt en slechts een beperkte houdbaarheid hebben kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Laatst bekeken