Betaalmogelijkheden

Veilig online betalen bij Quinmo!

voor Nederland:

iDEAL (Buckaroo)
Master- en Visa Card (Buckaroo)
Bankoverschrijving
AfterPay*
PayPal
Contant bij afhalen


voor België:

Bancontact/Mister Cash
Master- en Visa Card (Buckaroo)
Bankoverschrijving
AfterPay*
PayPal
Contant bij afhalen


voor Luxemburg:

Master- en Visa Card (Buckaroo)
Bankoverschrijving
AfterPay*
PayPal
Contant bij afhalen


voor Duitsland:

Maestro (Buckaroo)
Master- en Visa Card (Buckaroo)
Bankoverschrijving
PayPal
Contant bij afhalen


*AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)


AfterPay voert voor www.quinmo.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf de computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

U kunt bij www.quinmo.eu achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

*AfterPay – Achteraf betalen (België)


AfterPay voert voor www.shopforpets.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving Mijn AfterPay kunt inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

LET OP: 

Indien u via AfterPay wilt betalen zorg er dan alstublieft voor dat alle gegevens volledig en juist ingevuld zijn. Uw voor en achternaam dienen in hoofdletters vermeld te worden en let er ook op dat u uw telefoonnummer correct aangeeft. Anders kan het zijn dat u door AfterPay afgewezen wordt.

 

Vooruitbetaling via bankoverschrijving:

Maak het  totaalbedrag direct na bestelling aan ons over.  Vermeld als omschrijving het ordernummer. Zodra de betaling binnen is wordt uw bestelling verzonden.

Betalen met Kortingbon:

Indien u een kortingbon voor de aankoop van een volgende bestelling ontvangt kan deze code slechts een keer worden gebruikt. De waarde van een kortingbon kan niet in geld uitbetaald worden. De geldigheid van de kortingbon verloopt 3 maanden na de datum van uitgifte. Deze kortingbon is niet geldig in combinatie met reeds lopende aanbiedingen (Sales) en/of voordeelpakketten. U ontvangt geen geld terug als u de artikelen die u met deze kortingbon hebt aangeschaft, ruilt of retourneert.   

Onze bankgegevens:


Bank: ABN AMRO

Bank locatie: Amsterdam

Rekeninghouder:  Quinmo

Rekeningnummer: 404602088             

IBAN: NL 12ABNA 0404602088

BIC: ABNANL2A
 

Betalen bij afhalen:

De bestelde producten kunnen opgehaald worden op het volgende adres:

Stadhoudersmolenweg 51
7317 AW Apeldoorn
Nederland

Shoppen bij shopforpets.nl betekend veilig online betalen!

Laatst bekeken